Nacer Chadli is vastbesloten en hakt knoop door over transfer

Nacer Chadli is vastbesloten en hakt knoop door over transfer
Maandag 16 juli 2018 - 22:05   I  

Nacer Chadli speelde, misschien wat onverwachts, een belangrijke rol op het WK. Voor het toernooi gingen heel wat monden open toen Roberto Martinez de flankspeler opnam in zijn selectie, maar nu mag iedereen zijn beide handjes kussen dat de Rode Duivels over Nacer Chadli beschikten in Rusland.

Tegen Japan was hij goed voor het winnende doelpunt, tegen Brazilië was hij outstanding en ook tegen Engeland had hij een mooie voorzet in de voeten voor het eerste doelpunt van Thomas Meunier. Het doet de Belg dromen van een mooie transfer.

Hij viel in die wedstrijd tegen Engeland wel uit met een blessure, maar die valt goed mee.  "Als je op zo'n moment blijft sprinten riskeer je het erger te maken. Maandag ga ik naar de dokter, maar ik denk niet dat het ernstig is", aldus Chadli in De Morgen.

"Ik ga mijn makelaar bellen"

Over een transfer is Chadli duidelijk. Hij wil zijn knap WK verzilveren en een mooie transfer versieren. "Ik ga mijn makelaar bellen en vragen wat hij in petto heeft. Ik denk dat er een aantal aanbiedingen op tafel liggen, die gaan we rustig bekijken en dan zullen we knopen doorhakken."

Poll: Verdient hij die transfer na zijn WK?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024