'Henry stopt als analist en neemt beslissing over toekomst Rode Duivels'

'Henry stopt als analist en neemt beslissing over toekomst Rode Duivels'
Maandag 16 juli 2018 - 23:20   I  

Thierry Henry stapt op bij Sky Sports. De T3 van de Rode Duivels heeft zijn ontslag gegeven om nog meer tijd door te kunnen brengen op het veld. Dat kondigde hij vandaag aan op Twitter.

"Met droefheid heb ik besloten om te stoppen bij Sky Sports. Zo kan ik meer tijd spenderen op het veld en mij concenteren op mijn weg om mijn doel te bereiken", verwijst Henry naar de kans om coach te worden. De Franse topscorer aller tijden wil uiteindelijk hoofdtrainer worden.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat hij ook stopt bij de Rode Duivels. Zijn functie als analist kon hij namelijk combineren met zijn functie bij de Belgische voetbalbond. Dat hij stopt als analist betekent volgens de krant dan ook dat hij zal stoppen als assistent. 

"Het wijst erop dat hij zal stoppen"

"De 39-jarige Henry, sinds 2016 aan de slag bij de Rode Duivels, beschouwt zijn periode bij de Rode Duivels als een trainersstage en een manier om het vak te leren zonder dat hij afstand diende te doen van zijn ruime gage als analist bij Sky Sports. Daar streek hij jaarlijks vijf miljoen euro per jaar op. Dat hij stopt als analist lijkt er dus op te wijzen dat hij ook afscheid zal nemen van de Rode Duivels."

Poll: Hoop jij dat Henry nog even blijft?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024