Waarom de toptransfer van Eden Hazard nu héél snel tot stand kan komen

Waarom de toptransfer van Eden Hazard nu héél snel tot stand kan komen
Dinsdag 17 juli 2018 - 08:00   I  

Eden Hazard (27) hoopt dat hij zijn sterke WK in Rusland kan verzilveren met een toptransfer naar zijn droomclub Real Madrid. Van een akkoord is er nog geen sprake, maar het is goed mogelijk dat de deal héél snel tot stand komt.

In de Premier League sluit de transfermarkt dit jaar veel vroeger dan gewoonlijk. De Engelse clubs kunnen tot en met 9 augustus, 18 uur Belgische tijd, inkomende transfers realiseren. Een dag later trekt de competitie zich op gang en mogen de Premier League-clubs geen nieuwe spelers meer aantrekken.

Duidelijkheid

Dat wil zeggen dat Chelsea tegen die datum ook een vervanger voor Eden Hazard moet hebben. Het spreekt voor zich dat ze bij The Blues tegen dan ook duidelijkheid willen over de toekomst van de Rode Duivel. Chelsea wil liever niet meemaken dat het een vervanger voor Hazard in huis haalt, terwijl de kans bestaat dat de Belg blijft.

Hazard kan ook nog na 9 augustus vertrekken bij Chelsea, want in de overige landen blijft de transfermarkt open tot en met 31 augustus. Toch wijst alles er momenteel op dat Hazard graag voor het begin van augustus duidelijkheid wil over zijn toekomst. Aan Chelsea en Real Madrid om eruit te geraken…

Poll: Is Hazard klaar voor Real Madrid?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024