'Chelsea en Real Madrid bereiken akkoord over Thibaut Courtois'

'Chelsea en Real Madrid bereiken akkoord over Thibaut Courtois'
Dinsdag 17 juli 2018 - 18:19   I  

Thibaut Courtois (26) gaat de vruchten plukken van een uitstekend WK. De Rode Duivel ligt nog één jaar onder contract bij Chelsea, maar zal zijn carrière verderzetten bij een andere topclub. Real Madrid stelt momenteel alles in het werk om Courtois binnen te halen. Ondertussen zouden de Spanjaarden zelfs al een akkoord hebben met Chelsea.

Het Spaanse Marca weet het nu wel zeker: Thibaut Courtois wordt de nieuwe doelman van Real Madrid. Bij De Koninklijke is iedereen het er roerend over eens dat de Belgische sluitpost over alle kwaliteiten beschikt om de komende jaren tussen de palen te staan op Santiago Bernabéu.

Courtois maakte indruk op het WK in Rusland en trok Real op die manier over de streep. Ook het feit dat de Limburger nog steeds maar 26 jaar oud is en toch al tonnen ervaring heeft op het allerhoogste niveau, speelt mee in de keuze van Real Madrid.

30 à 35 miljoen

Daar komt nog eens bovenop dat Courtois niet al te duur is aangezien zijn contract volgende zomer afloopt. Hij zou beschikbaar zijn voor een transferbedrag tussen de 30 en 35 miljoen euro. Als alles volgens plan verloopt, kondigt Real de komst van Courtois eerstdaags aan.

UPDATE:

Thibaut Courtois heeft zijn toptransfer nu écht wel bijna beet. Het Franse RMC Sport meldt dat Chelsea en Real Madrid een akkoord hebben over de transfer van de Rode Duivel. Als Courtois zich kan vinden in de voorwaarden van Real, staat niets een transfer nog in de weg.

Poll: Is Real Madrid de juiste club voor Courtois?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024