Transfermarkt LIVE: Japanse WK-ganger naar België, Awoniyi blijft gewild bij Belgische clubs

Transfermarkt LIVE: Japanse WK-ganger naar België, Awoniyi blijft gewild bij Belgische clubs
Woensdag 18 juli 2018 - 00:05   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Cercle Brugge wist de Japanse international Naomichi Ueda te strikken. De 23-jarige centrale verdediger komt over van de Japanse eersteklasser Kashima Antlers en tekent bij Groen-Zwart een contract voor 4 seizoenen.

*Volgens de Britse krant The Guardian keert Petr Cech mogelijk terug naar Chelsea. Voor de periode van Courtois was de Tsjechische keeper er jaren de vaste nummer één.

*Is Eden Hazard dan toch op weg naar Real Madrid? De Rode Duivel heeft in ieder geval een mondeling akkoord bereikt met de Spaanse topclub. Dat meldt RMC. Een transfer lijkt zo dichterbij dan ooit.

*James Rodriguez hoopt op een nieuwe kans bij Real Madrid, waar hij nog steeds onder contract ligt.

*Tottenham is van plan om een bod van 50 miljoen euro uit te brengen op WK-sensatie Benjamin Pavard.

*Isaac Kiese Thelin staat op het verlanglijstje van Waasland-Beveren. De club hoopt de overbodige Anderlecht-spits nog een seizoen te huren.

*Taiwo Awoniyi zette zijn krabbel onder een nieuw contract bij Liverpool. De Engelse club zal de spits wellicht opnieuw uitlenen. Club Brugge, AA Gent, Anderlecht, Antwerp en Moeskroen zijn mogelijke bestemmingen.

*Mehdi Carcela wil Standard verlaten. De Marokkaan heeft zijn zinnen op een transfer naar de Qatarese tweedeklasser Muaither gezet.

*Chelsea heeft een akkoord met CSKA Moskou over de transfer van Aleksandr Golovin. De Rus was één van de smaakmakers op het WK.

*Het Turkse Fenerbahçe heeft een bod gedaan op Moussa Dembélé.

*Eden Hazard zou van Chelsea te horen gekregen hebben dat hij niet weg mag. De transfer naar Real Madrid zou dan in het water vallen.

*Alisson Becker is op weg naar Liverpool. De doelman zou al een akkoord hebben met de Reds. Liverpool en AS Roma onderhandelen over een transfersom van 70 à 75 miljoen euro.

*Anthony Limbombe blijft niet bij Club Brugge. Een transfer zou hangende zijn.

*Club Brugge staat op het punt om de transfer van Matej Mitrovic af te ronden. De verdediger komt voor 3,9 miljoen euro over van Besiktas. Club huurde Mitrovic in het tweede deel van vorig seizoen al.

*Manchester City denkt aan Mateo Kovacic, maar Real Madrid vraagt 90 miljoen euro voor de Kroaat.

*Waasland-Beveren heeft de komst van Rafidine Abdullah bekendgemaakt. Hij komt over van de Spaanse tweedeklasser Cadiz en moet het middenveld versterken.

*Dorin Rotariu lijkt steeds meer op weg naar Steaua Boekarest. Bij Club Brugge is de Roemeen overbodig.

*Chelsea, Manchester United én Paris Saint-Germain maken jacht op Toby Alderweireld.

*Lionel Messi zou een stokje voor de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid willen steken. De Argentijn hoopt dat Hazard voor Barcelona kiest.

*Rangelo Jango gaat AA Gent inruilen voor de Kazachse kampioen FC Astana. Die club speelt komend seizoen in de Champions League.

*KRC Genk staat op het punt om Gent af te troeven en verdediger John Lucumi binnen te halen.

*Hein Vanhaezebrouck heeft genoeg gezien van sommige spelers: Ryota Morioka, Ivan Obradovic, Andy Najar, Lukasz Teodorczyk, Kara Mbodj, Isaac Kiese Thelin en Sylvère Ganvoula mogen andere oorden opzoeken. Ook op Leander Dendoncker, die zelf weg wil, rekent Anderlecht niet meer.

*Volgens Marca is het nu wel zeker: Thibaut Courtois gaat de nieuwe doelman van Real Madrid worden. De Champions Leaguewinnaar stelt momenteel alles in het werk om de transfer af te ronden.

*Anderlecht en KRC Genk strijden om de Zweedse verdediger Emil Bergström. Die is transfervrij nadat hij zijn contract bij Rubin Kazan omwille van wanbetalingen verbrak.

*Anderlecht heeft ook nog steeds een oogje op Midtjylland-verdediger Bubbacar Sanneh, maar die kost minimum 7 miljoen euro.

*KV Kortrijk gaat 3 à 5 miljoen euro verdienen aan het vertrek van Youcef Attal. De Algerijn is op weg naar OGC Nice.

*Lazio zou bereid zijn om 12 miljoen euro neer te tellen voor Club Brugge-spits Wesley Moraes.

*Liverpool, Everton en Arsenal azen op de Braziliaan Bernard. Die is een vrije speler nadat zijn contract bij Shakhtar Donetsk afliep.

*Daley Blind keert terug naar Ajax. De Amsterdammers leggen een pak geld op tafel voor de verdediger, die overkomt van Manchester United. Door middel van bonussen kan de deal oplopen tot 20,5 miljoen euro.

*AS Monaco heeft een bod uitgebracht op WK-sensatie Aleksandr Golovin. De speler van CSKA Moskou is ook in beeld bij Chelsea.

Poll: Moet Morioka nog een kans krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024