‘Manchester City moet 90 miljoen betalen voor bankzitter van Real Madrid’

‘Manchester City moet 90 miljoen betalen voor bankzitter van Real Madrid’
Dinsdag 17 juli 2018 - 09:10   I  

Manchester City is dezer dagen op zoek naar vers bloed om zijn kampioenenploeg te versterken. Trainer Pep Guardiola wil er koste wat het kost een nieuwe middenvelder bij, maar het blijkt voor het bestuur niet meteen eenvoudig om dat voor mekaar te krijgen…

Eigenlijk wilde Guardiola de Italiaan Jorginho aan zijn selectie toevoegen. Jorginho stond helemaal bovenaan op het verlanglijstje van de City-trainer, maar de speler besliste om voor Chelsea te kiezen. Daar zat de aanwezigheid van kersvers trainer Maurizio Sarri – Jorginho’s gewezen trainer bij Napoli – ongetwijfeld voor iets tussen.

Guardiola bleef niet bij de pakken zitten en liet aan zijn bestuur weten dat Mateo Kovacic eveneens over een erg interessant profiel beschikt. Manchester City informeerde meteen bij Real Madrid, maar schrok zich een hoedje.

90 miljoen

De Koninklijke wil minstens 90 miljoen euro voor de 24-jarige Kovacic, die de voorbije seizoenen vaak op de bank zat. Manchester City vindt dat ontzettend veel geld en twijfelt nu of Kovacic dat bedrag wel waard is.

Poll: Is Kovacic dit bedrag waard?

TAGS  I  Manchester City  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Napoli

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024