‘Chelsea, Manchester United én PSG voeren oorlog om Rode Duivel’

‘Chelsea, Manchester United én PSG voeren oorlog om Rode Duivel’
Dinsdag 17 juli 2018 - 10:05   I  

De Rode Duivels zijn ‘hot’. Dat is wel het minste wat je kan concluderen na het WK in Rusland. Onze nationale ploeg ging bij momenten tekeer als een wervelwind en veegde de vloer aan met enkele tegenstanders. Het legt de Belgische spelers geen windeieren, want zij zijn momenteel érg gewild.

Eden Hazard (27) en Thibaut Courtois (26) staan helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Real Madrid, maar ook Toby Alderweireld (29) mag dromen van een absolute toptransfer.

Alderweireld ligt al een tijdje overhoop met zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur. De onderhandelingen over een nieuw contract liepen spaak en hoewel de Rode Duivel eerder deze week aangaf dat hij ervan uitgaat dat hij de voorbereiding bij The Spurs start, lijkt een transfer in de maak te zijn.

"We zullen zien"

Sky Sports meldt dat drie Europese grootmachten van plan zijn om vol voor Alderweireld te gaan. Het gaat om Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain. Zelf houdt onze landgenoot zich nog op de vlakte over zijn toekomst: “We zullen wel zien.”

Poll: Voor welke club moet Alderweireld kiezen?

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester United  I  PSG  I  Tottenham

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024