Cristiano Ronaldo probeert naast Italië ook China te veroveren

Cristiano Ronaldo probeert naast Italië ook China te veroveren
Donderdag 19 juli 2018 - 12:55   I  

Cristiano Ronaldo heeft de Spaanse competitie ingeruild voor de Italiaanse en dat heeft al voor de nodige reacties gezorgd. Op sociale media kreeg Juventus er onnoemelijk veel volgers bij en de Italiaanse competitie zal volgend seizoen met veel meer aandacht gevolgd worden.

Ronaldo is niet alleen een uitstekende voetballer, hij is ook zijn eigen merk en zijn eigen product. Hij weet zich als geen ander te verkopen en is daardoor ontzettend veel geld waard. Daarom wordt ook verwacht dat hij na zijn avontuur bij Juventus wel eens een allerlaatste transfer zou kunnen maken naar China of Amerika, waar voor hem een gigantische markt open ligt.

Terwijl zijn ploegmaten zich in het zweet werken voor het komende seizoen, geniet Ronaldo na het WK nog even van wat rust. Ronaldo maakt er meteen een zakenreisje van en gaat samen met Nike naar China om daar wat promotie te maken. Ronaldo zelf heeft er alvast zin in. "Heel blij om terug in China te zijn. Ik ben klaar om de toekomst van het voetbal te inspireren", aldus Ronaldo via Twitter.

Poll: Kiest Ronaldo na Juventus voor een laatste lucratieve transfer?

TAGS  I  Juventus

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024