Ivan Leko geeft al drie namen die zondag tegen Standard niet zullen spelen

Ivan Leko geeft al drie namen die zondag tegen Standard niet zullen spelen
Donderdag 19 juli 2018 - 14:30   I  

Club Brugge speelt zondag tegen Standard voor de Supercup. Een kleine prijs, maar wel eentje die leuker is om te winnen dan om ze te verliezen. Het is ook de eerste echte thuiswedstrijd van het seizoen en die wil Club Brugge graag winnen.

Toch zal het enkele belangrijke spelers moeten missen. Club Brugge haalde al wat versterkingen binnen en het lijkt erop dat enkele van die jongens zich misschien al mogen bewijzen zondag. Ivan Leko kan namelijk op drie spelers geen beroep doen. Brandon Mechele, Marvelous Nakamba en Dennis zijn er zondag niet bij.

"Dennis is uitgevallen tijdens KV Mechelen-Club Brugge. Straks bespreken we met de medische staf de situatie. We hopen dat hij niet te lang uit is en dat we dit seizoen de beste Dennis kunnen zien. Ook Brandon Mechele en Marvelous Nakamba zullen zondag nog niet in actie komen. Het zijn belangrijke spelers en ze werken hard aan hun terugkeer, maar hebben nog wat tijd nodig. Andere spelers krijgen dus een kans om zich te bewijzen", dat vertelde Ivan Leko op zijn persconferentie.

Poll: Wie zal Club het hardste missen zondag?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024