‘Chelsea heeft twee vervangers voor Eden Hazard op het oog’

‘Chelsea heeft twee vervangers voor Eden Hazard op het oog’
Donderdag 19 juli 2018 - 18:15   I  

Niets of niemand lijkt Eden Hazard (27) nog tegen te houden. De Rode Duivel staat op het punt om Chelsea in te ruilen voor een avontuur bij Champions Leaguewinnaar Real Madrid. Bij Chelsea hebben ze dat ondertussen ook begrepen en speuren ze de markt af op zoek naar een opvolger voor de Belg.

Volgens diverse Franse media heeft Chelsea zijn oog laten vallen op Nabil Fékir (25). De Franse wereldkampioen staat momenteel nog op de loonlijst bij Olympique Lyon, maar wil graag een stap hogerop zetten. Eerder informeerde ook Liverpool al naar Fékir, maar tot een transfer kwam het nog niet.

Verder staat ook Hirving Lozano (22) op het verlanglijstje van Chelsea. De Mexicaanse vleugelaanvaller maakte tijdens het voorbije seizoen indruk bij PSV en liet ook op het WK in Rusland flitsen van zijn klasse zien.

70 miljoen

Fékir en Lozano staan lang niet op het niveau van Hazard, maar bij Chelsea geloven ze dat beide spelers in de voetsporen van de Belg kunnen treden. Fékir zou 70 miljoen euro moeten kosten, de vraagprijs voor Lozano is niet bekend.

 

Poll: Wie zou de beste vervanger voor Hazard zijn?

TAGS  I  Chelsea  I  Lyon  I  PSV

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024