'Morata en Donnarumma beslissen over erg complexe transfer van Courtois'

'Morata en Donnarumma beslissen over erg complexe transfer van Courtois'
Donderdag 19 juli 2018 - 20:11   I  

Als alles volgens plan verloopt, dan staat Thibaut Courtois (25) vanaf volgend seizoen tussen de palen bij Real Madrid. De Champions Leaguewinnaar wil de Rode Duivel maar wat graag binnenhalen, maar het dossier begint stilaan wel érg complex te worden.

Eerst en vooral de feiten: Real Madrid zou bereid zijn om 30 à 40 miljoen euro op tafel te leggen voor Courtois, die nog maar één jaar onder contract ligt bij Chelsea. The Blues willen gerust akkoord gaan met dat bedrag, maar er komt heel wat meer kijken bij een eventuele transfer van Courtois.

Morata en Donnarumma spilfiguren

Zo weet Don Balon dat Chelsea zich eerst en vooral wil verzekeren van een nieuwe keeper. Het zou graag Gianluigi Donnaruma (19) weghalen bij AC Milan, maar ook de Italianen hebben een eis die ze ingewilligd willen zien. Milan wil dat Alvaro Morata (25) de omgekeerde beweging maakt en naar San Siro verhuist.

Dus… Even samengevat: pas als Morata overstapt naar Milan en Chelsea Donnarumma vastlegt is het de beurt aan Courtois. Een stilaan erg complex transferdossier, maar toch gaan Real Madrid en Courtois er nog steeds van uit dat ze binnen afzienbare tijd in het huwelijksbootje stappen.

Poll: Denk jij dat Courtois volgend seizoen bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Milan  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024