Nieuwkomers Club Brugge krijgen rugnummer, één speler… niet

Nieuwkomers Club Brugge krijgen rugnummer, één speler… niet
Donderdag 19 juli 2018 - 20:37   I  

Club Brugge is stilaan klaar om het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League aan te vatten. Zondag opent de landskampioen de nieuwe jaargang met de Supercup tegen bekerwinnaar Standard. Ondertussen hebben ook alle nieuwkomers een rugnummer gekozen.

Met Karlo Letica, Luan Peres, Clinton Mata, Mats Rits, Siebe Schrijvers en Arnaut Danjuma haalde Club Brugge deze zomer al zes nieuwe spelers in huis. Letica zal straks met het rugnummer 1 keepen, terwijl Luan Peres koos voor het nummer 4 en er bij Mata 77 op zijn rug zal staan.

Nakamba wisselt

Schrijvers gaat met het nummer 16 spelen, Rits opteerde voor het nummer 26 en Danjuma dan weer voor het nummer 47. Marvelous Nakamba ruilde het rugnummer 30 in voor 18. Ook dit nog: één speler van blauw-zwart heeft momenteel geen rugnummer: Vladimir Gabulov.

De Russische goalie koos bij zijn komst in januari voor het rugnummer 1, maar dat is vanaf heden dus voor Letica. Mogelijk krijgt Gabulov eens hij de trainingen hervat een nieuw rugnummer. Al mag de ervaren rot uitkijken naar een andere club en het is het goed mogelijk dat hij het shirt van Club Brugge niet eens meer zal aantrekken.

Poll: Moet Club Brugge Gabulov verkopen?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024