KV Kortrijk blijft op gelijkspel steken tegen Beerschot Wilrijk

Donderdag 19 juli 2018 - 21:21   I

KV Kortrijk is donderdagavond op een gelijkspel blijven steken tegen 1B-club Beerschot Wilrijk. De West-Vlaamse eersteklasser klom voor de pauze op voorsprong via Ajagun, maar na rust stelde Hoffer orde op zaken.

Bij Kortrijk stuurde trainer Glen De Boeck onder meer nieuwkomers Naderi en Mboyo het veld op, terwijl ook youngster Hoxha aan de aftrap stond. Halverwege de eerste helft klom KVK op voorsprong. Op aangeven van Chevalier maakte Ajagun er 0-1 van.

De Kerels waren een aantal keer dicht bij de 0-2, maar het was Beerschot Wilrijk dat na een goed uur spelen tot scoren kwam. Hoffer prikte de gelijkmaker tegen de touwen. 1-1, en daar bleef het ondanks een slotoffensief(je) van Kortrijk ook bij.

Poll: Kan Kortrijk volgend seizoen play-off 1 spelen?