‘Club Brugge schuift twee kampioenenmakers definitief aan de kant’

‘Club Brugge schuift twee kampioenenmakers definitief aan de kant’
Vrijdag 20 juli 2018 - 07:15   I  

Club Brugge trapt zijn seizoen komende zondag op gang met de Supercup tegen Standard. Nu al is duidelijk dat Ivan Leko dan geen beroep zal doen op twee spelers die vorig seizoen ontzettend belangrijk waren voor blauw-zwart.

Het Laatste Nieuws weet dat Leko zowel Anthony Limbombe als Abdoulay Diaby volledig links laat liggen. De twee spelers kwamen de voorbije weken niet in actie tijdens de oefenwedstrijden. Beide heren zijn topfit, maar bij Club Brugge rekenen ze niet meer op Limbombe en Diaby. Zondag komen ze al zeker niet aan spelen toe.

Situatie zelf in de hand gewerkt

Dat heeft alles te maken met het feit dat de twee spelers na afloop van vorig seizoen zelf hebben aangegeven dat ze andere oorden willen opzoeken. Nu een transfer uitblijft is Diaby niet echt opgezet met de houding van Club, maar hij werkte deze situatie uiteraard wel zelf in de hand.

Diaby kan naar Levante, Léganes en West Bromwich Albion, maar een echte droomclub meldde zich nog niet. Limbombe zou dan weer al een akkoord hebben met Huddersfield Town, maar de Engelsen geraakten er nog niet uit met Club Brugge.

Poll: Begrijp jij de houding van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024