'Keylor Navas ligt dwars en belemmert toptransfer van Thibaut Courtois'

'Keylor Navas ligt dwars en belemmert toptransfer van Thibaut Courtois'
Vrijdag 20 juli 2018 - 07:54   I  

Daar waar het er donderdagavond nog hard op leek alsof Keylor Navas (31) via de sociale media afscheid nam van Real Madrid, is het nu allesbehalve zeker dat de Costa Ricaanse doelman snel andere oorden zal opzoeken. Volgens de laatste berichten staat Navas niet te springen om Real te verlaten.

Real Madrid werkt dezer dagen met man en macht aan de transfer van Thibaut Courtois (25), die de nieuwe nummer één van de club moet worden. Het schrikt Keylor Navas klaarblijkelijk niet af. De Costa Ricaan staat op het punt om zijn plaats als titularis kwijt te spelen, maar dat wil niet zeggen dat hij Santiago Bernabéu wil verlaten.

Volgens AS is Navas van plan om bij Real Madrid te blijven – zelfs als Courtois wordt aangetrokken. Hij zou de concurrentiestrijd met de Belg willen aangaan. Het spreekt voor zich dat ze dat bij Real niet zo leuk vinden, omdat ze met Andriy Lunin (19) eerder al een beloftevolle doelman strikten.

Moeilijk dossier

Bovendien belemmert Navas de transfer van Courtois als hij niet weg wil. Real wil de Zuid-Amerikaan liefst gewoon van de hand doen omdat hij overbodig dreigt te worden. Als Navas zou blijven, zitten ze bij Real met vier doelmannen opgezadeld, want ook Kiko Casilla (31) staat er nog op de loonlijst.

Poll: Zal Courtois uiteindelijk bij Real Madrid belanden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024