'Ezekiel zorgt voor problemen bij Kortrijk, Anderlecht kijkt lachend toe'

'Ezekiel zorgt voor problemen bij Kortrijk, Anderlecht kijkt lachend toe'
Vrijdag 20 juli 2018 - 08:27   I  

Hij is er nog niet, of Imoh Ezekiel (24) zorgt al voor problemen bij KV Kortrijk. De West-Vlaamse club hoopt zich nog steeds met Ezekiel te versterken, maar de transfer van de aalvlugge aanvaller blijft maar aanslepen.

Kortrijk en Ezekiel hebben al eventjes een akkoord over een samenwerking, maar toch is er nog steeds geen sprake van witte rook. Dat heeft alles te maken met het feit dat Ezekiel wacht op een visum om naar ons land af te reizen.

Het staat volgens Het Nieuwsblad nu dan ook al vast dat Ezekiel de eerste competitiewedstrijd van Kortrijk, uitgerekend tegen zijn ex-club RSC Anderlecht, moet missen. Bij paars-wit zien ze het graag gebeuren, want zij zullen geen extra gemotiveerde Ezekiel tegenover zich krijgen.

De Boeck met de handen in het haar

En zo brengt Ezekiel zijn nieuwe club in de problemen, want trainer Glen De Boeck heeft niet bepaald veel spelers waar hij een beroep kan op doen. De trainer van KVK gaf eerder al aan dat hij nieuwe spelers nodig heeft. De voorbije week kreeg De Boeck al enkele nieuwkomers, maar de kern is nog niet volledig.

Poll: Gaat Ezekiel vlammen bij Kortrijk?

TAGS  I  Kortrijk  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024