Transfermarkt LIVE: Club Brugge verrast met straffe transfer, Vanaken richting uitgang

Transfermarkt LIVE: Club Brugge verrast met straffe transfer, Vanaken richting uitgang
Vrijdag 20 juli 2018 - 21:46   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Club Brugge heeft de Franse jeugdinternational Nathan Fuakala weten te strikken. Blauw-zwart kaapte hem weg voor de neus van onder meer FC Barcelona. Hij komt over van Valenciennes en tekende een contract voor drie seizoenen.

*Silvère Ganvoula wordt door Anderlecht verhuurd aan de Duitse tweedeklasser Bochum. Er werd ook een aankoopoptie in het huurcontract opgenomen.

*Wesley Moraes mag niet weg bij Club Brugge. Enkel bij een niet te weigeren bod laat blauw-zwart hem gaan.

*Manchester United zou alles op alles zetten voor Ivan Perisic. Inter Milaan zou laten weten hebben dat de Kroaat voor 80 miljoen euro mag vertrekken.

*Er is nog steeds geen spoor van Mehdi Carcela. De kans dat hij vertrekt bij Standard, wordt met de dag groter.

*Paul Gheysens, de sterke man van Antwerp FC, pompt 5 miljoen euro extra in de club. De verwachting is dat er nog enkele grote transfers zullen volgen.

*Sint-Truiden zou op het punt staan om Chuba Akpom definitief aan te trekken. De spits werd vorig seizoen al gehuurd van Arsenal. STVV zou 2,2 miljoen euro betalen voor zijn definitieve komst.

*Chelsea zou 225 miljoen euro willen voor Eden Hazard. Real Madrid is niet geneigd om dat te betalen voor de Rode Duivel.

*Kasper Schmeichel staat in de belangstelling van Chelsea. Mocht de doelman daar tekenen, dan moet ook Leicester City op zoek naar een nieuwe doelman. Mogelijk komt Lovre Kalinic van AA Gent dan opnieuw in beeld.

*Rangelo Janga verlaat AA Gent. Hij gaat aan de slag bij Astana.

*Vadis Odjidja heeft zijn medische testen afgelegd bij AA Gent. De Buffalo’s moeten er nu wel nog uitgeraken met Olympiakos.

*Junior Edmilson heeft aan Standard laten weten dat hij weg wil. De Braziliaanse Belg kan én wil graag naar… Qatar.

*Club Brugge versterkte zich officieel met Matej Mitrovic. Hij komt definitief over van Besiktas.

*Lazio blijft aan de mouw van Hans Vanaken trekken. De Romeinse topclub ziet in de spelmaker van Club Brugge een mogelijke opvolger voor Sergej Milinkovic-Savic.

*Standard hoopt Obbi Oulare binnen te halen. De spits is nog steeds eigendom van het Engelse Watford.

*Anderlecht hoopt zich zo snel mogelijk te ontdoen van Lukasz Teodorczyk, maar de Poolse spits staat niet te springen om te vertrekken.

*Peter Olayinka staat dan toch op het punt om AA Gent in te ruilen voor Slavia Praag.

*Real Madrid zou een bod van 125 miljoen euro hebben uitgebracht op Eden Hazard, maar Chelsea wil meer geld vangen. Real zou Hazard overigens graag koppelen aan Mauro Icardi van Internazionale.

*Club Brugge heeft Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby definitief aan de kant geschoven. De twee spelers willen graag weg en blauw-zwart rekent niet meer op hen.

*De transfer van Imoh Ezekiel naar KV Kortrijk blijft maar aanslepen omwille van visumproblemen. De Nigeriaan zal al zeker niet in actie komen op de eerste speeldag, als KVK tegen Anderlecht speelt.

*Standard zou minder dan 500.000 euro betaald hebben voor de terugkeer van Orlando Sa, die enkele maanden geleden nog voor 8 miljoen naar China verhuisde. Sommige media maken zelfs gewag van een gratis transfer.

*Michy Batshuayi kan op uitleenbasis naar Everton.

*Jonathan Legear en Guillaume Gillet, twee boezemvrienden, staan allebei op het verlanglijstje van Antwerp.

*Keylor Navas staat ondanks de nakende komst van Thibaut Courtois niet te springen om Real Madrid te verlaten. De Costa Ricaan belemmert op die manier de transfer van Courtois.

*Neymar heeft nu ook zelf te kennen gegeven dat hij volgend seizoen bij Paris Saint-Germain blijft.

*Daniele Rugani is op weg naar Chelsea. De verdediger van Juventus kan op Stamford Bridge een contract van vijf seizoenen ondertekenen.

Poll: Moet Batshuayi in de Premier League blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024