Preud’homme begrijpt er niets van: “Het is gewoon heel erg gênant”

Preud’homme begrijpt er niets van: “Het is gewoon heel erg gênant”
Vrijdag 20 juli 2018 - 10:06   I  

Michel Preud'homme is nog maar enkele weken aan de slag bij Standard, of hij moet al een eerste moeilijke periode doorstaan. Mehdi Carcela (29) stuurde zijn kat naar de training en lijkt aan te sturen op een vertrek. Preud'homme zit vanzelfsprekend érg verveeld met de hele zaak.

“Als we een maand geleden geweten hadden dat Mehdi niet zou terugkeren op het afgesproken tijdstip, dan hadden we het geld dat we in hem hebben geïnvesteerd (Standard lichtte de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro bij het Spaanse Granada, nvdr.) in een andere speler kunnen investeren”, vertelt Preud’homme in La Dernière Heure.

Preud’homme zit erg verveeld met de zaak, al zeker omdat hij een belangrijke pion mist in de Supercup en voor de start van het nieuwe seizoen. “We hadden een speler kunnen halen die de hele voorbereiding had kunnen meemaken en die ons had kunnen helpen in de Supercup en de eerste wedstrijden in de competitie.”

Gênant

“Ik ken Mehdi omdat ik hem bij mijn vorige passage bij Standard zag doorbreken op het hoogste niveau. Gezien wat hij de club vorig seizoen heeft bijgebracht, rekenden we echt op hem. Nogmaals: het is heel erg gênant omdat we zoveel geld hebben geïnvesteerd in een speler… die er niet eens is", besluit de Luikse oefenmeester.

Poll: Denk jij dat Carcela nog terugkeert bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024