‘Real wil Hazard niet aan Lewandowski, maar wel aan deze topspits koppelen’

‘Real wil Hazard niet aan Lewandowski, maar wel aan deze topspits koppelen’
Vrijdag 20 juli 2018 - 10:20   I  

Het wordt ongetwijfeld een boeiende transferzomer voor Real Madrid. De winnaar van de voorbije drie edities van de Champions League staat op de vooravond van een nieuw tijdperk en wil in de komende weken graag enkele ronkende namen naar Santiago Bernabéu halen.

Cristiano Ronaldo (33) ruilde Real Madrid in voor een nieuw avontuur bij Juventus en bijgevolg moet Florentino Perez dus op zoek naar een vervanger. Perez hoopte lange tijd op de komst van Neymar, maar die heeft aangegeven bij Paris Saint-Germain te blijven. En dus is Eden Hazard (27) het nieuwe toptarget van Real.

De Koninklijke hoopt Hazard zo snel mogelijk voor te stellen aan het publiek. Real Madrid maakt haast omdat het nog enkele toptransfers wil afronden. Zo hoopt voorzitter Perez ook Thibaut Courtois (25) aan zijn club te binden.

Niét Lewandowski

En alsof dat nog niet genoeg is, wil Real Madrid zich nu ook versterken met een topspits. Volgens Don Balon gaat de Spaanse topclub niet voor Robert Lewandowski (29) van Bayern München, maar wel voor Mauro Icardi (25) van Internazionale. Perez wil Hazard aan de huidige doelpuntenmachine van Inter koppelen. Toegegeven: dat zou zeker en vast vonken kunnen geven.

Poll: Kan Icardi mee bij Real Madrid?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  PSG  I  Bayern München  I  Internazionale

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024