‘Odjidja medisch gekeurd bij Gent, maar één iets staat transfer in de weg’

‘Odjidja medisch gekeurd bij Gent, maar één iets staat transfer in de weg’
Vrijdag 20 juli 2018 - 12:14   I  

AA Gent hoopt zich nog voor de start van het nieuwe seizoen te versterken met Vadis Odjidja (29). De middenvelder legde vanmorgen (vrijdag, nvdr.) zijn medische tests af bij ‘De Buffalo’s’, maar er is nog één iets dat een transfer van de ex-speler van Club Brugge en Anderlecht in de weg staat.

Odjidja zelf wil zijn carrière graag verderzetten in de Ghelamco Arena. Er is echter één enorm struikelblok volgens Het Nieuwsblad. Gent heeft op dit moment nog geen akkoord met Vadis’ huidige werkgever Olympiakos. Tot een vergelijk komen met de Grieken zou geen lachertje zijn.

Bij Olympiakos zit Odjidja volledig op een zijspoor. De Belg heeft er nog een doorlopend contract tot de zomer van 2020, maar past niet meer in de plannen van de club. En toch hoopt Olympiakos nog enkele miljoenen op te strijken bij de verkoop van de middenvelder.

Olayinka

Peter Olayinka (22) kan Gent eerstdaags aan wat extra financiële slagkracht helpen. De Nigeriaan staat op het punt om naar Slavia Praag te verhuizen. De Buffalo’s strijken mogelijk meer dan 5 miljoen op bij een vertrek van Olayinka.

Poll: Zou Odjdja een goede aanwinst zijn voor Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Olympiakos

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024