'Junior Edmilson verrast vriend en vijand met keuze voor nieuwe club'

'Junior Edmilson verrast vriend en vijand met keuze voor nieuwe club'
Vrijdag 20 juli 2018 - 12:29   I  

Standard wordt momenteel gegijzeld door zijn eigen spelers. Mehdi Carcela (29) verscheen na de extra vakantie die hij kreeg omwille van zijn WK-deelname nog niet terug in Luik, terwijl goudhaantje Junior Edmilson (23) Sclessin wil verlaten.

La Capitale meldt dat Edmilson de knoop omtrent zijn toekomst heeft doorgehakt. De Braziliaanse Belg wil Standard verlaten en naar het buitenland verhuizen. Hij wil duidelijk de vruchten plukken van een sterk seizoen, met als absoluut hoogtepunt de tien wedstrijden in play-off 1.

Eerder werd Edmilson al in verband gebracht met Europese subtoopers zoals Lille OSC en FC Porto, maar volgens La Capitale is de kans heel groot dat de vleugelaanvaller vriend en vijand verrast met een transfer naar… Qatar.

Financieel aanlokkelijk

Bij Standard-voorzitter Bruno Venanzi liepen ondertussen al enkele aanbiedingen binnen voor Edmilson, waaronder dus ook één uit Qatar. Verrassend genoeg zou Edmilson heel graag naar Qatar willen verhuizen, onder meer omdat hij er goed zijn boterham kan verdienen. Waar de toekomst van de speler ligt is nog niet duidelijk, maar bij Standard zal het niet zijn.

Poll: Begrijp jij dat Edmilson naar Qatar wil?

TAGS  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024