Ibrahimovic maakt zich onsterfelijk met zeldzaam voorstel

Ibrahimovic maakt zich onsterfelijk met zeldzaam voorstel
Zaterdag 21 juli 2018 - 00:17   I   door Redactie

Zlatan Ibrahimovic heeft weer eens van zich laten horen. De Zweedse aanvaller vertelt in een interview dat hij bereid was om gratis te spelen bij Manchester United. Ibra speelt nu bij LA Galaxy in de Verenigde Staten.

Ibrahimovic stond maandenlang aan de kant met een zware knieblessure, die hij opliep in de wedstrijd tegen Anderlecht. Ondanks zijn herstel, was hij zelf nog niet tevreden met zijn niveau. Dat vertelde hij ook aan coach José Mourinho.

"Het ging niet om een nieuw contract te versieren en geld te verdienen, het was het tegenovergestelde. Ik zei 'ik wil geen salaris, je mag het houden'. Mentaal kan je klaar zijn, maar de knie was dat niet. Ze hadden een Zlatan voor de blessure, nadien was ik niet klaar om die Zlatan te zijn. Ik werd in verschillende wedstrijden opgesteld, maar ik vertelde de coach: 'Luister, ik ben niet fit. Ik wil je niet teleurstellen. Selecteer iemand anders die de job beter kan doen", aldus Zlatan.

Uiteindelijk speelde hij vorig seizoen slechts zeven wedstrijden voor Man U. Daarin scoorde de oud-spits van onder meer Barcelona en PSG één keer.

Poll: Ben jij fan van Zlatan?

TAGS  I  Manchester United  I  LA Galaxy

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024