Transfermarkt LIVE: Lazio dreigt Club leeg te roven, Deschacht en De Sutter maken bizarre keuze

Transfermarkt LIVE: Lazio dreigt Club leeg te roven, Deschacht en De Sutter maken bizarre keuze
Zaterdag 21 juli 2018 - 23:00   I  

De Belgische profclubs zitten in de laatste rechte lijn van de voorbereiding en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Chelsea heeft de vraagprijs voor Gonzalo Higuain te horen gekregen. De Londenaren moeten 60 miljoen euro ophoesten voor de spits van Juventus.

*Marvelous Nakamba mag niet weg van Club Brugge. Enkel bij een niet te weigeren bod kan er gepraat worden.

*Er zou een akkoord zijn tussen Southampton en Feyenoord over de verhuur van Jordy Clasie. Vorig seizoen werd hij al een aantal maanden uitgeleend aan Club Brugge.

*Lior Refaelov zit niet in de selectie voor de Supercup tegen Standard. Mogelijk vertrekt de Israëliër nog. Hij werd al gelinkt aan Standard, de club waar Michel Preud'homme nu trainer is.

*Simon Mignolet en Koen Casteels staan op de verlanglijst van Barcelona. Ze zijn in beeld als vervanger van Jasper Cillessen, die de club wil verlaten.

*Moussa Wagué staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona. Het zou een serieuze vooruitgang zijn voor de Senegalese international, want nu speelt hij bij Eupen.

*Peter Olayinka is weg bij AA Gent. De speler gaat aan de slag bij Slavia Praag.

*Atlético Madrid onderhandelt met Chelsea over Olivier Giroud. De Spaanse club zou de Franse spits willen huren, met een verplichte optie tot aankoop.

*Logan Bailly vertrekt bij Moeskroen. De nieuwe club van de doelman is nog niet bekend.

*Zulte Waregem hoopt zich te versterken met Victor Osimhen van VfL Wolfsburg. De Nigeriaan komt volgende week testen aan de Gaverbeek. Als Osimhen een goede indruk maakt, mag hij blijven.

*Dorin Rotariu speelt volgend seizoen op uitleenbasis bij AZ Alkmaar. De Nederlanders huren de Roemeen een seizoen, mét optie tot aankoop.

*AA Gent maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Vadis Odjidja een contract van twee jaar heeft getekend.

*Olivier Deschacht traint momenteel mee bij amateurclub Lochristi om zijn conditie op peil te houden. Als de verdediger geen interessante aanbieding krijgt, houdt hij het mogelijk voor bekeken als prof.

*Barcelona heeft de komst van Eden Hazard opgegeven. Het gaat nu vol voor een andere speler van Chelsea: Willian.

*Tosin Kehinde lijkt niet naar Anderlecht te verhuizen. De Nigeriaan, einde contract bij Manchester United, is op weg naar het Noorse Brann.

*Dedryck Boyata kan niet alleen naar Lyon en Lazio, ook een terugkeer naar Engeland is mogelijk.

*Ook Stefano Denswil vertrekt mogelijk nog bij Club Brugge. Lazio zou de verdediger in het vizier hebben. De Italianen informeerden eerder ook al naar Wesley Moraes en Hans Vanaken.

*Chelsea denkt als vervanger van Thibaut Courtois ook aan Joe Hart van Manchester City. Die is beschikbaar voor 6,5 miljoen euro.

*Aleksandr Golovin is op weg naar AS Monaco. De Rus zou een aanbod van Chelsea geweigerd hebben en volgende week in het prinsdom tekenen.

*Eden Hazard zou aan Chelsea laten weten hebben dat hij zijn carrière wil verderzetten bij Real Madrid. De Rode Duivel zal een nieuw contract bij zijn huidige club naast zich neerleggen.

*Acht spelers vertrekken deze zomer mogelijk nog bij Club Brugge: Vladimir Gabulov, Guillaume Hubert, Ivan Tomecak, Saulo Decarli, Alexander Scholz, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Anthony Limbombe.

*Thierry Henry kan de nieuwe hoofdcoach van de Engelse tweedeklasser Aston Villa worden.

*Andy Najar is op weg naar Besiktas. Hij zou er medische testen afleggen.

*Het is niet uitgesloten dat Tom De Sutter zijn carrière verderzet bij de Belgische amateurclub Zwevezele of Knokke. Ook een avontuur in de Verenigde Staten of Australië schrikt de spits niet af.

*Anderlecht heeft geïnformeerd naar de Tunesische WK-ganger Naim Sliti. Dijon vraagt 10 miljoen euro voor de linksbuiten.

*PSG maakt werk van de komst van N’Golo Kanté. Het zou 110 miljoen euro veil hebben voor de Franse wereldkampioen van Chelsea.

Poll: Wie is de grootste titelfavoriet?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024