Club Brugge maakt vertrek van Dorin Rotariu bekend

Club Brugge maakt vertrek van Dorin Rotariu bekend
Zaterdag 21 juli 2018 - 13:30   I  

Dorin Rotariu (22) speelt volgend seizoen op uitleenbasis bij het Nederlandse AZ Alkmaar. De Roemeense vleugelspeler paste niet in de plannen van trainer Ivan Leko en mocht dan ook andere oorden opzoeken. Rotariu leek op weg naar Steaua Boekarest in zijn vaderland, maar kiest dus voor een overstap naar de Eredivisie.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge zijn overbodige vleugelspeler één seizoen zal verhuren aan AZ Alkmaar. De Nederlandse subtopper bemachtigde eveneens een aankoopoptie en kan Rotariu na afloop van volgend seizoen definitief aantrekken.

Ook Heerenveen hoopte Rotariu in huis te halen, maar de Friese club vist dus achter het net. Rotariu werd vorig seizoen uitgeleend aan Moeskroen en daar liet hij bij momenten vlagen van zijn talent zien. Hij maakte negen doelpunten in 22 wedstrijden.

Update:

Ondertussen bevestigden Club Brugge en AZ het nieuws via hun officiële kanalen. Rotariu speelt volgend seizoen op uitleenbasis bij AZ, dat de Roemeen ook definitief kan overnemen. AZ eindigde vorig jaar derde in de Eredivisie.

Poll: Had Rotariu meer kansen moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ  I  Heerenveen

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022