Transfermarkt LIVE: Standard haalt vervanger voor Edmilson, transfer van 6 miljoen bij Club?

Transfermarkt LIVE: Standard haalt vervanger voor Edmilson, transfer van 6 miljoen bij Club?
Zondag 22 juli 2018 - 23:08   I  

De Belgische profclubs zitten in de laatste rechte lijn van de voorbereiding en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Sergio Ramos zou aansturen op de komst van Paolo Dybala als vervanger van Cristiano Ronaldo. Als Eden Hazard niet haalbaar is, moet hij komen. Dat stelde Ramos voor aan het Real Madrid-bestuur.

*Hein Vanhaezebrouck heeft laten weten dat de kans "zeer groot is" dat Leander Dendoncker Anderlecht deze zomer zal verlaten.

*KV Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns laat de deur op een kier voor de komst van Anthony Vanden Borre. Die zit momenteel zonder club.

*Club Brugge aast op de Franse jeugdinternational Alexis Blin. De verdedigende middenvelder komt uit voor Toulouse en zou 6 miljoen euro kosten.

*Mehdi Carcela werd gespot op de luchthaven. Mogelijk meldt hij zich maandag opnieuw bij Standard. Carcela is al een week afwezig zonder geldige reden.

*Junior Edmilson vertrekt bij Standard. Hij gaat in Qatar spelen, waar hij 2,5 miljoen euro per jaar zal verdienen. Standard vangt 6 miljoen euro voor hem en gaat op zoek naar een vervanger.

*Ruud Vormer heeft zijn zin gekregen en verlengt zijn contract bij Club Brugge met twee seizoenen, tot 2022.

*Andy Najar heeft geen medische testen afgelegd bij Besiktas. Dat bericht wordt met klem ontkend. Dat betekent echter niet dat hij deze zomer bij Anderlecht blijft.

*Arturo Vidal zou dicht bij een transfer naar Inter staan. Bayern München is bereid om de 31-jarige middenvelder voor 30 miljoen euro te laten vertrekken.

*Real Madrid zou zijn zinnen gezet hebben op Mauro Icardi als nieuwe spits. Karim Benzema vertrekt in principe. Icardi scoort aan de lopende band bij Inter Milaan.

*Wesley Moraes zal dan wellicht toch vertrekken bij Club Brugge. Er zou een akkoord in de maak zijn met Lazio. Blauw-zwart haalt meteen een vervanger voor de Braziliaan.

*Dries Mertens gaat nergens heen. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft laten weten dat hij de Rode Duivel niet wil laten vertrekken.

*Axel Witsel staat op het verlanglijstje van Borussia Dortmund. Voor 20 miljoen euro hopen de Duitsers de middenvelder in huis te halen.

*Chelsea heeft aan Real Madrid laten weten dat Eden Hazard niet te koop is. Zelfs niet voor 200 miljoen euro. Al kan dat ook een middeltje zijn om nog meer geld op te strijken.

*Abdoulay Diaby hoopt Club Brugge in te ruilen voor het buitenland, maar momenteel is er nauwelijks interesse.

*Antwerp, Zulte Waregem en KV Kortrijk maken nog steeds jacht op Olivier Deschacht. Geen enkele aanbieding is evenwel concreet op dit moment.

*Chelsea laat Thibaut Courtois pas naar Real Madrid gaan als het zelf een nieuwe doelman heeft aangetrokken.

*Nog bij Chelsea zou er al een rugnummer klaarliggen voor Dries Mertens, één van de potentiële vervangers van Hazard. De Belg kan kiezen uit het rugnummer 12, 19, 20, 25, 26 en 29.

*AS Roma overweegt om een bod uit te brengen op Petr Cech (Arsenal).

*Richarlison kan Watford inruilen voor Everton, voor een bedrag dat kan oplopen tot 56 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Courtois en Hazard volgend seizoen bij Real Madrid spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024