Bayern en Chelsea zetten zinnen op ‘één van de beste spelers ter wereld’

Bayern en Chelsea zetten zinnen op ‘één van de beste spelers ter wereld’
Zondag 22 juli 2018 - 13:43   I  

Bayern München en Chelsea speuren momenteel de markt af naar vers bloed om hun aanvalslinie te versterken. Nu zouden beide clubs zijn uitgekomen bij Anthony Martial (22), die graag nog deze zomer wil vertrekken bij Manchester United.

Martial staat al enkele jaren te boek als een groot talent, maar onder José Mourinho lijkt de Fransman maar niet volledig te ontbolsteren. Vorig seizoen zat de aanvaller vaker dan hem lief is op de bank en dat is Martial beu. Hij heeft aan het bestuur van Manchester United aangegeven te willen vertrekken.

Iets wat als muziek in de oren klinkt van Bayern München en Chelsea. Beide clubs hopen Martial liever vandaag dan morgen aan hun selectie toe te voegen. Eén probleem: Manchester United houdt het been stijf en zou 100 miljoen euro verlangen bij een transfer van Martial.

"Martial is echt enorm getalenteerd"

Bovendien zou het bestuur van de Engelse recordkampioen zinnens zijn om een optie in het contract van Martial te lichten, waardoor de speler tot 2022 vastligt op Old Trafford. Bij Manchester United geloven ze nog steeds in Martial, maar vinden ze dat die wat geduld moet hebben.

Ploegmaat Ander Herrera heeft alleszins niets dan lof voor Martial. “Hij is echt enorm getalenteerd”, vertelt de Spanjaard aan Sky Sports. “Hij kan één van de beste spelers ter wereld worden. Ik geloof dat hij dit seizoen kan ontploffen. Hij is zo’n type dat wedstrijden kan doen kantelen.”

Poll: Is Martial 100 miljoen euro waard?

TAGS  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Bayern München

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024