‘Preud’homme heeft een duidelijk en ambitieus plan bij Standard’

‘Preud’homme heeft een duidelijk en ambitieus plan bij Standard’
Zondag 22 juli 2018 - 14:28   I  

Michel Preud’homme is terug van weggeweest op de Belgische voetbalvelden. De man die Club Brugge de voorbije jaren naar successen leidde, zette onlangs zijn handtekening bij Standard. MPH heeft een duidelijk en vooral ambitieus plan bij de club van zijn hart.

“Preud’homme kwam met een duidelijk plan terug naar Standard: hen opnieuw laten aansluiten bij de Belgische top. Niet éénmalig, hij wil stabiliteit”, schrijft Het Laatste Nieuws. “De veldtrainingen laat MPH grotendeels over aan Emilio Ferrera, een vertrouwenspersoon.”

“Preud’homme volgt alles vanop een afstand, zonder de voeling met de groep te verliezen. De voorbereiding zag hij als een voorbereiding op ‘een volledig seizoen’. De passie, het ambiteuze en het charisma is MPH alleszins nog niet kwijt.”

Fysiek en tactisch bijsturen

De voorbije weken had Preud’homme zijn handen vol met zijn nieuwe groep. En het werk zit er vanzelfsprekend nog lang niet op. ”Op fysiek vlak werden de puntjes op de i gezet - vorig seizoen hoorden ze conditioneel gezien bij de slechtste ploegen in eerste klasse.

“En ook tactisch proberen Preud’homme en Ferrera dingen te veranderen. Maar zoiets vraagt tijd. Vandaar dat er binnen de club geen paniek is over de mindere voorbereiding”, staat er tot slot nog te lezen in de krant.

Poll: Kan Standard komend seizoen al kampioen worden?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024