Klopp heeft nieuws voor Karius en Mignolet na komst van Alisson

Klopp heeft nieuws voor Karius en Mignolet na komst van Alisson
Zondag 22 juli 2018 - 19:27   I   door Redactie

Liverpool versterkte zich met Alisson Becker. De Reds betaalden 62,5 miljoen euro voor de komst van de Braziliaanse doelman en die som kan nog oplopen tot 72,5 miljoen euro. Dat betekent dat Loris Karius zijn basisplaats kwijt is. Dat bevestigt Jürgen Klopp. Ook Simon Mignolet hoeft niet te hopen.

"We hebben Alisson binnengehaald en het is duidelijk dat hij onze nummer één zal zijn. Anders had je ook niet zoveel geld hoeven uitgeven”, aldus Klopp tegenover de Engelse media.

Karius werd in 2016 gehaald bij het Duitse FSV Mainz. Vorig seizoen nam hij de titularisplaats "Als je Alisson als nummer één haalt, dan hoef je hem niet te vertellen dat hij zes weken heeft om zich te bewijzen. Maar we spelen genoeg wedstrijden, dus iedereen kan spelen. Hij (Karius, red.) heeft nog altijd de mogelijkheid om zich hier verder te ontwikkelen. Hij is een geweldige keeper en dat kan hij in de toekomst bij ons blijven laten zien.”

Mignolet

Mignolet lijkt veroordeeld tot het worden van derde doelman. Hij zoekt dan ook een oplossing en werd al genoemd bij Barcelona om er reservedoelman te worden.

Poll: Deed Liverpool een goeie transfer met Alisson?

TAGS  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024