Mbappé regelt toptransfer voor PSG: "Hij zou een versterking zijn"

Mbappé regelt toptransfer voor PSG:
Maandag 23 juli 2018 - 18:07   I  

Kylian Mbappé (19) speelde zich op het WK in Rusland nog wat extra in de kijker van de hele wereld. De Franse wereldkampioen blijft komend seizoen bij Paris Saint-Germain voetballen en hoopt nog één van zijn landgenoten te mogen verwelkomen.

Als het van Mbappé afhangt, dan moet PSG vol voor N’Golo Kanté (27) gaan. De Franse kampioen zou een slordige 100 miljoen euro veil hebben voor de stofzuiger van Chelsea en dat zou misschien wel genoeg kunnen zijn.

“De voorzitter (Nasser Al-Khelaifi, nvdr.) heeft me naar mijn mening over de komst van Kanté gepolst”, zegt Mbappé in een gesprek met France Football. “Ik heb hem gezegd dat Kanté zeker en vast een versterking voor onze ploeg zou zijn.”

Boodschap duidelijk gemaakt

“Ik heb tijdens het WK met N’Golo over een transfer naar PSG gesproken. Ik heb hem niet onder druk gezet, want ik weet dat het niet fijn is om met transferbeslommeringen in je hoofd te zitten. Uiteindelijk heb ik enkele woorden in broekzak gestoken, die hij vast ontdekt heeft toen hij thuis kwam. Gewoon om de boodschap duidelijk te maken”, lacht Mbappé.

Poll: Kan PSG Kanté binnenhalen?

TAGS  I  PSG  I  Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024