‘Verkoop Wesley kan Club Brugge aan serieuze aanwinst helpen’

‘Verkoop Wesley kan Club Brugge aan serieuze aanwinst helpen’
Maandag 23 juli 2018 - 18:51   I  

Club Brugge heeft zijn transferhuiswerk bijna af, maar toch is CEO Vincent Mannaert van plan om nog een paar nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion te halen.

Eén van de spelers die op het verlanglijstje van Mannaert staat, is de Costa Ricaan Bryan Oviedo (28). Bij Club Brugge zien ze in de speler een serieuze aanwinst. Oviedo staat momenteel nog onder contract bij het Engelse Sunderland, dat minimum 3 miljoen euro wil vangen bij een transfer.

Wesley heeft sleutel in handen

Club Brugge bracht eerder deze maand een bod van om en bij de 2 miljoen euro uit, maar dat werd door Sunderland geweigerd. Engelse bronnen melden nu dat Club wacht op de uitgaande transfer van Wesley Moraes alvorens een nieuw bod uit te brengen op Oviedo.

Wesley zou voor een slordige 12 miljoen euro naar Lazio zou kunnen. Blauw-zwart onderhandelt al een tijdje met de Italianen, maar er is nog geen witte rook. Het spreekt voor zich dat Club bij een eventuele transfer van Wesley over meer financiële slagkracht zou beschikken om enkele inkomende transfers af te ronden.

Poll: Zou Oviedo een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio  I  Sunderland

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024