Niemand begrijpt Junior Edmilson: "Echt catastrofaal"

Niemand begrijpt Junior Edmilson:
Maandag 23 juli 2018 - 21:05   I  

Junior Edmilson (23) ruilt Standard in voor een avontuur in Qatar bij Al Duhail. De Braziliaanse Belg kiest overduidelijk voor het grote geld en zijn keuze komt hem op heel wat onbegrip te staan.

Eerder uitte Geert De Vlieger kritiek aan het adres van Edmilson, en nu stelt ook spelersmakelaar Nenad Petrovic zich vragen bij de keuze van de winger. "Qatar is een exuberant rijke golfstaat. De salarissen hier kunnen niet tippen aan wat ze in Qatar betalen. Bovendien hoef je er geen belastingen te betalen", vertelt Petrovic bij de RTBF.

"Ik hoop dat Edmilson niet te lang in Qatar blijft, want zijn niveau zal achteruitgaan. Op sportief vlak heeft hij niets te winnen bij een transfer naar Qatar. Het niveau is er echt catastrofaal. Eender welk team uit de Jupiler Pro League zou in Qatar meedoen voor de titel", voegt Petrovic er nog aan toe.

"Omstandigheden zijn niet optimaal"

De spelersmakelaar waarschuwt Edmilson tot slot nog voor de hitte in Qatar. "Je hebt ook nog het probleem van de hitte. Het kan er verstikkend warm zijn, in april soms meer dan 40 graden. Sommige stadions hebben wel airco, maar toch zijn de omstandigheden niet optimaal."

Poll: Begrijp jij de keuze van Edmilson?

TAGS  I  Standard  I  Al Duhail

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024