Club Brugge heeft opnieuw goud in handen: "Nooit een excuus"

Club Brugge heeft opnieuw goud in handen:
Dinsdag 24 juli 2018 - 17:54   I  

Club Brugge haalde deze zomer verschillende nieuwe spelers in huis. Eén van de meest verrassende nieuwkomers bij blauw-zwart is Arnaut Danjuma (21). De Nederlandse Nigeriaan staat te boek als een groot talent en in het Jan Breydelstadion lijken ze opnieuw goud in handen te hebben.

“Hij is erg bezig met het koppelen van zijn kwaliteiten aan rendement”, vertelt Adrie Bogers, vorig seizoen zijn coach en nu assistent bij NEC, aan Het Laatste Nieuws. Bogers werkte ook samen met Anthony Limbombe. “Anthony is meer een opportunist. Hij speelt vanuit zijn gevoel, terwijl Arnaut bewuster bezig is met wat van hem gevraagd wordt."

“Dat is Arnaut eveneens over de stappen in zijn carrière”, gaat Bogers verder. “Daarom kan Arnaut misschien verder komen dan Anthony. Arnaut heeft met met mij over een transfer naar Club Brugge gesproken. Hij schatte in dat hij bij Club dingen aan zijn spel kon toevoegen die hij nu minder had.”

“Geweldige mindset”

Danjuma flitste in de Supercup meteen voorbij de spelers van Standard. Bogers is niet verrast. “Ach, Arnaut heeft een geweldige mindset. Er is bij hem nooit een excuus geweest om iets niet te kunnen. Bovendien is het een echte atleet. Arnaut is snel, zowel op de grote afstand als op de kleine ruimte. En met zijn uithoudingsvermogen moet het geen probleem zijn om die loopacties te maken.”

Poll: Gaat Danjuma het goed doen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  NEC

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024