‘Messi en Suarez stellen veto tegen transferplannen Barcelona’

‘Messi en Suarez stellen veto tegen transferplannen Barcelona’
Dinsdag 24 juli 2018 - 19:26   I  

FC Barcelona is dezer dagen naarstig op zoek naar versterking voor zijn huidige kern. De Spaanse landskampioen hoopt er een extra aanvaller bij te halen, maar stuit op verzet van sterspelers Lionel Messi en Luis Suarez.

Barça probeerde de voorbije dagen en weken om Willian los te weken bij Chelsea, tot dusver tevergeefs. De Spanjaarden zouden nu zinnens zijn om ruim 70 miljoen euro op tafel te leggen voor de Braziliaanse winger, maar daar gaan Messi en Suarez niet mee akkoord.

Volgens Don Balon hebben Messi en Suarez hun veto gesteld tegen de komst van Willian. De twee sterspelers van Barcelona zijn van mening dat een speler die begin augustus zijn dertigste verjaardag viert niet meer dan 70 miljoen euro waard is.

Malcom

Ondertussen maakte Barcelona via zijn officiële kanalen bekend dat Malcom (21) de troepen komt versterken. De Braziliaanse winger van Bordeaux leek eerst op weg naar AS Roma, maar Barcelona kwam met een hoger bod van 41 miljoen euro op de proppen en haalde zijn slag thuis. De komst van Willian lijkt dan ook niet meer aan de orde.

 

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Barcelona  I  Chelsea  I  Bordeaux  I  AS Roma

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024