Roma-coach onthult échte reden van vertrek Nainggolan

Roma-coach onthult échte reden van vertrek Nainggolan
Donderdag 26 juli 2018 - 12:30   I   door Redactie

Radja Nainggolan verhuisde deze zomer van AS Roma naar Inter Milaan. Verrassend was dat Roma hem richting de uitgang duwde. Nu lijkt duidelijk te worden dat er disciplinaire redenen aan de basis liggen van het 'gedwongen' vertrek van Nainggolan.

Volgens coach Eusebio Di Francesco waren er andere redenen dan het financiële waarom Roma af wilde van Nainggolan. "Ik heb een goeie verstandhouding met hem, ik heb daarover gesproken met hem", aldus Di Francesco. "Zijn vertrek lag aan financiële redenen, maar ook zaken die in het verleden zijn gebeurd."

"Over de beslissing om hem uit de selectie te laten voor de eerste wedstrijd van 2018 werd druk gedebateerd. Als je vooruit wil met de identiteit van het team, bestaan er ook etiketteregels. Soms moet je beslissingen nemen die mensen niet plezieren", zegt Di Francesco.

Martinez

Het verhaal lijkt wat gelijk te lopen met dat van bondscoach Roberto Martinez. Hij liet Radja Nainggolan thuis van het WK, naar eigen zeggen omwille van tactische redenen. Martinez is echter geen fan van de levenswijze van Nainggolan.

Poll: Heb jij begrip voor de beslissing van Roma?

TAGS  I  AS Roma  I  Inter

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024