Hein Vanhaezebrouck mist een heel elftal tegen KV Kortrijk

Hein Vanhaezebrouck mist een heel elftal tegen KV Kortrijk
Zaterdag 28 juli 2018 - 13:51   I  

Straks begint ook Anderlecht aan de competitie, met een uitwedstrijd tegen KV Kortrijk. Meteen een lastige verplaatsing, al heeft KVK momenteel nog heel wat weg van een bouwwerf. Anderlecht heeft al een tijdje het merendeel van de transfers kunnen afronden, maar toch moet Vanhaezebrouck al meteen beginnen puzzelen.

Vanhaezebrouck kan namelijk geen beroep doen op maar liefst elf spelers. Dat is een volledig elftal dat de trainer van Anderlecht niet kan gebruiken. Hij mist al vier spelers door blessure, want Sven Kums, Kenny Saief, Andy Najar en Emmanuel Sowah raken niet fit.

Dan zijn er ook drie spelers die niet fit genoeg zijn om de wedstrijd aan te vatten. Zo is er geen plaats voor Ryota Morioka, Luka Adzic en Kristal Abazaj. De twee Balkanboys werden deze zomer binnengehaald, maar zijn volgens Het Nieuwsblad kennelijk nog niet klaar. Ook Morioka heeft een fysieke achterstand.

WK-gangers krikken totaal op tot elf

Dan zijn er ook nog de vier WK-gangers die een groot deel van de voorbereiding hebben gemist. Zij keren normaal terug, maar volgens Het Nieuwsblad is de kans klein dat die ooit nog voor Anderlecht zullen spelen. Elf spelers dus die Vanhaezebrouck niet kan gebruiken.

Poll: Wint Anderlecht haar eerste wedstrijd?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024