Man United wordt vernederd in voorbereiding, Mourinho ontploft

Man United wordt vernederd in voorbereiding, Mourinho ontploft
Zondag 29 juli 2018 - 08:45   I   door Redactie

Manchester United heeft nog geen enkele wedstrijd in de reguliere speeltijd in deze voorbereiding gewonnen. Tegen Liverpool verloren de Reds zelfs met 1-4. José Mourinho liet achteraf op de persconferentie wel een zeer gespannen indruk.

“Dit is niet onze selectie. Versterkingen, je bedoelt spelers die ik graag wil kopen, om aan de selectie toe te voegen. Dat is iets anders, maar dit is niet mijn selectie”, aldus Mourinho “Dit is nog niet eens de helft van mijn selectie, of dertig procent ervan. Kijk daar niet naar. Je kan me vragen of ik nog steeds nieuwe spelers wil hebben, dat is een andere vraag. Kijkend naar vandaag, hebben we vier of vijf spelers die compleet dood zijn omdat ze van de club houden en alles geven, ondanks alle risico's. Ze willen niet dat de teams tegen AC Milan en Liverpool uitsluitend uit kinderen bestaan.”

"Paul Pogba, Marouane Fellaini, Victor Lindelöf, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Antonio Valencia… Dat zijn versterkingen. Dit is niet ons team, dit is niet onze selectie. We begonnen vandaag aan een duel waarin de helft van de basisspelers niet eens tot de wedstrijdselectie van 9 augustus zal behoren. Ze zullen er niet zijn.”

Sanchez

Mourinho werd ook geconfronteerd met het matige spel van Alexis Sanchez. “Kijk, hoe wil je dat hij blij is met de spelers die hij om zich heen heeft? We zijn hier niet om het team of het systeem te verbeteren. We spelen hier alleen om te overleven en proberen om de resultaten niet zo lelijk over te laten komen. Alexis is de enige aanvaller die we hebben. We hebben geen buitenspelers, we hebben geen spitsen. Hij is de enige en die arme ziel doet zijn best. Je ziet aan hem dat hij meer wil."

TAGS  I  Manchester United  I  Mourinho

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024