Scorende spitsen zorgen voor ruime Brugse zege tegen zwak Eupen

Scorende spitsen zorgen voor ruime Brugse zege tegen zwak Eupen
Zondag 29 juli 2018 - 16:20   I  

Club Brugge zag gisteren hoe de nieuwe spitsen van Anderlecht vlot konden scoren. Ivan Santini prikte meteen een hattrick, Landry Dimata scoorde ook meteen. Club Brugge wilde zich dus bewijzen vandaag voor het eigen publiek.

In de eerste helft werd het al snel een kat-en-muisspel tussen een sterk Club Brugge en een zwak Eupen. Club Brugge ging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt en dat goaltje viel ook snel. De inzet van Vossen werd nog tegengehouden door Hendrik Van Crombrugge, maar in de rebound was Wesley bij de pinken.

Nog voor het halfuur kon Club Brugge de wedstrijd helemaal beslissen. Eerst werd een lichte strafschop nog omgezet door Jelle Vossen en iets later tekende Wesley voor zijn tweede van de middag na een heerlijk balletje van Hans Vanaken.

In de tweede helft ging de landskampioen gewoon verder waar het gebleven was. Jelle Vossen mocht op aangeven van nieuwkomer Danjuma zijn tweede maken. Nadien haalde Club Brugge de voet van het gaspedaal en kon Eupen nog twee keer scoren. Echt spannend werd het eigenlijk wel niet meer en toen Vossen voor de tweede keer een strafschop mocht nemen gingen de boeken helemaal toe. Een hattrick voor Jelle Vossen en twee doelpunten voor Wesley. Na het koningsduo van Anderlecht heeft ook Club twee scorende spitsen die goed aan het seizoen beginnen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024