Ivan Leko toch teleurgesteld na ruime zege: "Ik ben gefrustreerd"

Ivan Leko toch teleurgesteld na ruime zege:
Zondag 29 juli 2018 - 17:50   I  

Een 5-2 zege is een knappe manier om aan het seizoen te beginnen, maar toch vond Ivan Leko dat geen reden om de champagne te ontkurken. Hij zag vooral dat zijn ploeg nog niet helemaal klaar is en dat er nog wat werk voor de boeg is.

Zo is hij teleurgesteld dat zijn spelers na de rust te weinig 'goesting' toonden om nog meer te scoren. Ook defensief was Club soms wat te laks en dat wordt zelfs tegen Eupen afgestraft. Morgen krijgen de spelers een vrije dag, maar dinsdag moeten ze er alweer vol tegenaan.

"Ons eerste objectief is om te winnen en dat is ook gelukt. Ons tweede objectief is om goed voetbal te brengen en dat is na de rust minder gelukt. Misschien had ik toch iets meer grinta en honger verwacht om doelpunten te maken. En daarnaast ook meer verlangen om te verdedigen. Scoren is uiteraard leuk, maar verdedigen moet ook iedereen samen doen. Ik ben dan ook gefrustreerd door de twee tegengoals. Het was soms heel goed, maar soms ook te traag. Morgen volgt er een vrije dag en vanaf dinsdag zullen we opnieuw hard verder werken. Er is in elk geval nog veel marge om progressie te maken.” Dat vertelde Leko na de wedstrijd via de website van de club.

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024