'Club Brugge zet zinnen op vervanger voor Nakamba'

'Club Brugge zet zinnen op vervanger voor Nakamba'
Maandag 30 juli 2018 - 08:12   I  

Club Brugge hoopt zich in de laatste maand van de transferperiode nog wat extra te wapenen voor een zware heenronde, waarin het op drie fronten moet strijden. Volgens de laatste geruchten zou de Belgische landskampioen zijn oog laten vallen hebben op een concurrent voor Marvelous Nakamba.

Als Nakamba fit is, bestaat er weinig twijfel over en is de Zimbabwaan de eerste keus op de positief van defensieve middenvelder. Als Nakamba niet inzetbaar is, moet Ivan Leko schuiven. Mats Rits speelde in de voorbereiding en ook tegen Standard en Eupen een rijtje lager, maar idealiter wil Leko er nog een verdedigende middenvelder bij.

Baiye is héél jong

Jeugdproduct Brandon Baiye (17) ziet nog wat groen achter de oren en daarom haalt Club mogelijk nog een speler van buitenaf. Volgens Het Laatste Nieuws heeft blauw-zwart zijn zinnen gezet op André Simoes (28), een verdedigende middenvelder van AEK Athene die werd opgeleid bij FC Porto.

Simoes is na komend seizoen einde contract bij AEK en kan mogelijk voor een prikje worden losgeweekt. Al is het nog afwachten of Club Brugge effectief vol voor de Portugees zal gaan.

TAGS  I  Club Brugge  I  AEK Athene

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024