'Dit is de échte reden waarom Real Hazard niet meer wil'

'Dit is de échte reden waarom Real Hazard niet meer wil'
Dinsdag 31 juli 2018 - 17:30   I  

Real Madrid geeft zich nog niet gewonnen. De Champions Leaguewinnaar hoopt nog steeds op de komst van Eden Hazard (27), ook al ligt Chelsea dwars. In Londen willen ze hun sterspeler niet zomaar laten gaan en daarom hebben ze een prijskaartje van meer dan 200 miljoen euro rond de hals van Hazard gehangen.

De voorbije dagen leek het er steeds meer op dat Real Madrid de interesse in Hazard zou laten varen omdat de Belg gewoon te veel kost. Op Santiago Bernabéu zijn ze immers niet van plan om van Hazard de duurste speler ooit te maken.

Volgens Don Balon gaat Real Madrid een ultiem bod op Hazard uitbrengen. Voorzitter Florentino Perez zou 150 miljoen euro veil hebben voor de aanvaller van Chelsea. Een bod dat te nemen of te laten is, want meer wil De Koninklijke niet betalen voor Hazard. Iets wat ook duidelijk zou gecommuniceerd zijn naar Chelsea toe.

Transferverzoek?

Bij Real hopen ze dat Hazard ondertussen ook wat druk uitoefent op het bestuur van Chelsea. Als de Rode Duivel uitpakt met een officieel statement of transferverzoek, zou dat alles in een stroomversnelling kunnen brengen.

UPDATE 31/7 17:30: Volgens een bron dicht bij Eden Hazard is er één grote reden waarom Real Madrid de jacht op de Rode Duivel staakt. "De club wil geen problemen maken met Chelsea", luidt het in El Pais. De Blues willen Hazard niet verkopen en dus laat Real het voor wat het is.

Poll: Bij welke club zal Hazard dit seizoen spelen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024