'Chelsea staat nieuwe uitdaging Conte in de weg'

'Chelsea staat nieuwe uitdaging Conte in de weg'
Zondag 30 september 2018 - 09:40   I  

Antonio Conte zoekt na zijn passage in de Premier League een nieuwe uitdaging. Hij kon Chelsea een titel bezorgen, maar vorig seizoen liep het een pak stroever. Bovendien kwam hij niet meer overeen met het Londense bestuur, dat met Maurizio Sarri een nieuwe trainer wist te strikken.

Volgens Mirror zou Conte nu onderhandelingen gestart zijn met AC Milan, dat van plan is om Rino Gattuso de laan in te sturen. Conte zou dus kunnen terugkeren naar de Serie A, waar hij eerder onder andere Juventus al heeft gecoacht.

Bij AC Milan zou Conte een pak geld kunnen verdienen en dat klinkt aanlokkelijk. Zeker omdat Conte momenteel in een juridische strijd verwikkeld is met Chelsea omtrent het al dan niet betalen van zijn resterend salaris. Eerder weigerde Conte al een aanbod van de Italiaanse nationale ploeg.

Update 30/9 - 09:40

AC Milan droomt volgens La Gazzetta dello Sport nog steeds van Antonio Conte, maar Chelsea vormt nog steeds een probleem. De juridische strijd waarin Chelsea en Conte verwikkeld zijn geraakt staat een 'transfer' in de weg.

TAGS  I  AC Milan  I  Chelsea

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024