Lewandowski kan bij Engelse topclub tekenen: ‘Hij is onze topprioriteit’

Lewandowski kan bij Engelse topclub tekenen: ‘Hij is onze topprioriteit’
Dinsdag 31 juli 2018 - 09:45   I  

Bij welke topploeg zorgt Robert Lewandowski (29) tijdens het komende seizoen voor doelpunten? In de Allianz Arena hopen ze nog steeds dat het antwoord op die vraag ‘Bayern München’ is, maar in het kamp van de Poolse goalgetter denken ze daar helemaal anders over.

Het is een publiek geheim dat Lewandowski graag andere oorden wil opzoeken. Pini Zahavi, de belangenbehartiger van de topspits, heeft al meermaals aangegeven dat Lewa toe is aan een nieuwe uitdaging. Bij Bayern maakten ze zich dan weer al enkele keren sterk dat hun aanvalsleider gewoon zal blijven.

Zelf droomt Lewandowski van een overstap naar zijn favoriete club Real Madrid, maar de kans is klein dat De Koninklijke actie gaat ondernemen. Het past niet in de filosofie van de club om spelers die bijna dertig jaar oud zijn voor veel miljoenen weg te halen bij hun club.

90 miljoen

En dat maakt dat Lewandowski nu op weg lijkt naar de Premier League. The Daily Star meldt dat de doelpuntenmachine kan tekenen bij Chelsea. Kersvers trainer Maurizio Sarri hoopt zijn ploeg nog wat extra te versterken en zou aan het bestuur van The Blues laten weten hebben dat Lewandowski topprioriteit is.

Als Chelsea de spits wil inlijven, moet het wel haast maken. Op 9 augustus sluit de Engelse transfermarkt immers onverbiddelijk zijn deuren. Rond de nek van Lewandowski zou een prijskaartje van zo’n 90 miljoen euro hangen.

TAGS  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024