'Anderlecht vraagt deze hoge transfersom voor Teodorczyk'

'Anderlecht vraagt deze hoge transfersom voor Teodorczyk'
Dinsdag 31 juli 2018 - 18:20   I  

RSC Anderlecht rekent dit seizoen niet meer op de diensten van Lukasz Teodorczyk (27). Paars-wit trekt voluit de kaart van Ivan Santini, Landry Dimata en Mohammed Dauda en liet aan ‘Teo’ weten dat hij best een andere club zoekt. De Pool wilde eerst niet vertrekken, maar heeft ondertussen zijn kar gekeerd.

Turkse media melden immers dat Teodorczyk een aanbod van Galatasaray heeft geaccepteerd. Cim Bom aasde al een tijdje op de Poolse aanvaller en staat nu dus op het punt om zijn slag thuis te halen.

Met Teodorczyk heeft Galatasaray dus al een akkoord, nu is het voor de Turken enkel en alleen nog zaak om eruit te geraken met Anderlecht. Verwacht wordt dat paars-wit niet moeilijk zal doen omdat het liefst zo snel mogelijk af wil van Teodorczyk.

UPDATE 31/7 18:20: Volgens Yeni Akit zou Galatasaray de aanvaller huren van Anderlecht. Paars-wit vraagt naar verluidt 7,5 miljoen euro voor Teo en dat vindt de Turkse topclub te veel. Daarom is er nu sprake van een uitleenbeurt. Dat meldt althans Yeni Akit. 7,5 miljoen euro is in ieder geval een grote som voor een speler waar de club helemaal niet meer op rekent.

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024