WK-sensatie Mina gokt zich arm tegen Messi en Suarez: “Het zijn monsters”

WK-sensatie Mina gokt zich arm tegen Messi en Suarez: “Het zijn monsters”
Dinsdag 31 juli 2018 - 15:00   I  

Yerry Mina (23) gaat Barcelona mogelijk alweer verlaten, maar tijdens het voorbije seizoen wisten sterspelers Lionel Messi en Luis Suarez de Colombiaan toch al heel wat geld afhandig te maken. Wedden met Suarez en Messi: niet doen!

“Toen ik bij Barcelona arriveerde wilde ik zo snel mogelijk een band opbouwen met de andere spelers”, doet Mina zijn relaas bij Bocas. “Zo ging ik bijvoorbeeld weddenschappen aan met Luis Suarez en Lionel Messi. Dat ging dan over wie het beste vrijschoppen kon nemen op training.”

Dat was misschien niet meteen het beste plan dat Mina kon uitwerken, zo bleek al snel. “Voor ik het goed en wel besefte speelde ik iedere dag 50 euro kwijt aan Messi en Suarez. Ik dacht bij mezelf Ik betaal hen om te kunnen gaan shoppen. De waarheid is dat het monsters zijn", lacht Mina. "Ze trappen de ballen precies waar ze willen. Het zijn geweldige mensen en tovenaars.”

Tot slot heeft Mina, die op het WK in Rusland één van de uitblinkers was bij Colombia, het ook over zijn toekomst. “Ik weet niet wat de toekomst voor mij in petto heeft”, houdt de verdediger zich op de vlakte. “Ik blijf rustig. Ik ben nog steeds maar 23 jaar oud en heb nog een lange carrière voor mij.

Premier League

Als Mina beslist om andere oorden op te zoeken, kan hij terecht in de Premier League. Daar liggen met Everton en Manchester United alvast twee clubs op vinkenslag.

TAGS  I  Barcelona  I  Everton  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024