Clasie over transfer naar Feyenoord: "Er was te veel gebeurd"

Clasie over transfer naar Feyenoord:
Woensdag 01 augustus 2018 - 15:30   I  

Jordy Clasie is terug thuis. Het komende seizoen zal hij de Rotterdamse fans in De Kuip mogen verblijden met zijn goede voetjes en zijn grinta. Iets wat hij ook in Jan Breydel deed bij Club Brugge, maar door de stevige concurrentie van Marvelous Nakamba kwam hij daar te weinig aan spelen toe. Bij Feyenoord wil hij zijn voetbalplezier terugvinden.

Iets wat hij verloor in Engeland, bij Southampton. Daar kon hij nooit doorbreken, waardoor het al snel duidelijk werd dat hij er dit seizoen niet meer zou voetballen. Nochtans mocht de Nederlandse middenvelder blijven, maar hij koos er zelf voor om terug te keren naar Nederland.

De trainer van Southampton, Mark Hughes, wilde hem er nochtans graag bij. "Ik vind het ontzettend jammer, want ik had heel graag met je gewerkt, maar wens je heel veel succes bij Feyenoord", zou de trainer van Southampton nog gestuurd hebben enkele weken geleden.

"Er was te veel gebeurd"

Maar een nieuwe poging in Engeland wilde Clasie niet meer ondernemen. Voor hem was een terugkeer naar Feyenoord dé oplossing. "Ik voelde ook echt wel vertrouwen onder deze manager. Maar er is de afgelopen drie jaar te veel gebeurd", legt Clasie uit. "Ik heb veel te weinig gespeeld en dat risico kon ik niet nog een jaar lopen."

Poll: Was een terugkeer naar Feyenoord het beste wat Clasie kon doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord  I  Southampton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024