Club Brugge-speler kan potten breken: "Die jongen heeft zoveel potentieel"

Club Brugge-speler kan potten breken:
Woensdag 01 augustus 2018 - 20:00   I  

Club Brugge heeft zijn start niet gemist. De eerste (kleine) prijs is al binnen met de Supercup en ook Eupen ging eenvoudig voor de bijl in eigen huis. Bovendien scoorde Club Brugge vlot, waardoor het de best scorende ploeg is momenteel.

Wie momenteel heel veel lijkt te beloven voor de toekomst is Arnaut Danjuma Groeneveld. De jonge flankspeler van Club Brugge kwam over van Nederlandse NEC en laat zich in zijn eerste weken bij Club meteen positief opmerken. Zijn acties doen alvast het beste vermoeden.

Volgens Remco Oversier, de technisch directeur van Groenevelds ex-club NEC, heeft Groenveld een grote toekomst voor zich. De jongen barst van het talent. "Hij is echt goed, hé! Als je hem zonder bal de diepte in stuurt, is hij niet uitzonderlijk snel, maar aan de bal is hij dreigend, explosief en hij kan zowel binnendoor als buitenom. Een geweldig talent. Zijn traptechniek is fenomenaal. Die jongen heeft zoveel potentie... Je zou al zijn goals eens moeten ontleden: allemaal verschillende types. Ik heb rechtsachters letterlijk zien omvallen, omdat ze het niet meer wisten. Aanvallend gaat hij heel snel. Dat hij bij PSV niet doorbrak, had te maken met een slepende blessure, daardoor verdween hij uit beeld", aldus Oversier in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  Club Brugge  I  NEC

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024