Van Crombrugge dreigt nog maar eens naast Belgische transfer te grijpen

Van Crombrugge dreigt nog maar eens naast Belgische transfer te grijpen
Donderdag 02 augustus 2018 - 12:00   I  

Hendrik Van Crombrugge (25) werd deze zomer al met tal van clubs in verband gebracht, maar tot nader order staat de doelman nog steeds op de loonlijst bij KAS Eupen. Daar leek eerder deze week even verandering in te komen, al bleek dat ijdele hoop.

Zo is Van Crombrugge één van de doelmannen die op het verlanglijstje van Sporting Charleroi staat. De Zebra’s moeten het nog minstens een maand zonder eerste doelman Nicolas Penneteau zien te rooien en Parfait Mandanda maakte niet meteen een geweldige indruk tegen Antwerp.

Charleroi-manager Mehdi Bayat speurt dezer dagen dan ook de Belgische markt af op zoek naar een nieuwe doelman. Van Crombrugge was meteen in beeld, maar de doelman lijkt andermaal naast een transfer naar een grotere club te grijpen.

Eupen ligt dwars

Dat heeft alles te maken met het feit dat Eupen de jackpot wil vangen voor de goalie. De Panda’s hebben een transfersom van 2 miljoen euro in gedachten en zoveel wil Charleroi niet betalen. Op Mambourg richten ze hun pijlen om betaalbaardere doelmannen zoals Yannick Thoelen (AA Gent), Guillaume Hubert (Club Brugge) en Lucas Pirard (STVV).

Van Crombrugge was eerder deze zomer ook in beeld bij AA Gent, Club Brugge, Standard en Anderlecht. Om uiteenlopende redenen kwam het evenwel niet tot een transfer. Als Eupen zijn vraagprijs niet laat zakken, dreigt Van Crombrugge nu opnieuw naast een transfer te grijpen.

TAGS  I  Eupen  I  Standard  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  AA Gent  I  Charleroi  I  STVV

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024