Na vertrek van T2 Graeme spreekt ook Henry zich uit over nakend vertrek

Na vertrek van T2 Graeme spreekt ook Henry zich uit over nakend vertrek
Donderdag 02 augustus 2018 - 17:05   I  

Roberto Martinez verliest twee belangrijke pionnen bij de Rode Duivels. Thierry Henry kondigde eerder al aan dat hij zich volledig wil concentreren op een job als hoofdcoach en hij zal dus geen tijd meer hebben voor de Rode Duivels. Daarnaast vertrekt nu ook Graeme Jones.

Graeme Jones kiest voor een avontuur als T2 bij het Engelse West Bromwich Albion, dat naar de Engelse tweede klasse tuimelde. Hij verkiest dus het dagelijkse veldwerk boven een nationale ploeg. De toekomst van Thierry Henry ligt dan weer nog niet vast.

Er zijn al heel wat geruchten gepasseerd, maar voorlopig is Henry nog niet weg. Via Twitter heeft de Fransman nu zelf gereageerd op alle berichten. Hij wil rustig de tijd nemen om zijn toekomst uit te stippelen. Er zouden nog geen concrete zaken zijn afgesproken.

"Op het gepaste moment mijn beslissing nemen"

"Sinds ik mijn afscheid als voetbalanalist bij Sky Sports heb aangekondigd om me compleet op mijn trainerscarrière te focussen, ben ik meermaals gelinkt aan posities in binnen- en buitenland", laat Henry weten op Twitter. "In tegenstelling tot de misleidende berichtgeving hierover, hebben mijn adviseurs en ik tot nu toe nog geen onderhandelingen gevoerd met clubs en federaties. Ik wil geduldig te werk gaan en zal mijn beslissing op het gepaste moment nemen."

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024