'Man United wil serieuze concurrent voor Lukaku binnenhalen'

'Man United wil serieuze concurrent voor Lukaku binnenhalen'
Donderdag 02 augustus 2018 - 17:30   I  

Bayern München en Chelsea speuren momenteel de markt af naar vers bloed om hun aanvalslinie te versterken. Nu zouden beide clubs zijn uitgekomen bij Anthony Martial (22), die graag nog deze zomer wil vertrekken bij Manchester United.

Martial staat al enkele jaren te boek als een groot talent, maar onder José Mourinho lijkt de Fransman maar niet volledig te ontbolsteren. Vorig seizoen zat de aanvaller vaker dan hem lief is op de bank en dat is Martial beu. Hij heeft aan het bestuur van Manchester United aangegeven te willen vertrekken.

Voor Manchester United zou dit nu een gouden deur kunnen openen, want ook Bayern München heeft een speler die ze in Manchester wel willen hebben. Robert Lewandowski wordt al even gelinkt aan een heleboel topclubs, maar in München willen ze niet weten van een vertrek van de Pool. United hoopt nu een ruildeal op poten te zetten met Martial en Lewandowski.

Concurrentie voor Lukaku

Eigenlijk is het niet onlogisch dat Manchester United nog een type zoals Lewandowski wil aantrekken. Voorin heeft Lukaku eigenlijk weinig concurrentie, want na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic ging United niemand halen met hetzelfde profiel. De komst van Lewandowski zou Mourinho voorin meer opties moeten geven.

TAGS  I  Manchester United  I  Bayern München

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024