'Club Brugge dreigt WK-ganger kwijt te spelen'

'Club Brugge dreigt WK-ganger kwijt te spelen'
Donderdag 02 augustus 2018 - 18:40   I  

Club Brugge haalde deze zomer al zeven nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar toch is de honger van de Belgische landskampioen nog niet gestild. Er komt zeker en vast nog een spits bij, maar manager Vincent Mannaert maakt ook werk van de komst van een linkerflankspeler.

Zo is het een publiek geheim dat Club Brugge al een tijdje naar de diensten van Bryan Oviedo (28) hengelt. De Costa Ricaanse WK-ganger staat op de loonlijst bij Sunderland, maar wil graag andere oorden opzoeken.

Eerder deze maand bracht Club al een bod van 2 miljoen euro uit, maar dat werd door Sunderland afgewezen. De Engelsen zouden minstens 3 miljoen euro willen vangen voor Oviedo, die de volledige linkerflank kan bestrijken.

Interesse neemt toe

Maar Club Brugge is lang niet de enige club die zich wil versterken met de Costa Ricaan. Zo zou het Spaanse Cordoba hem graag naar Spanje halen, terwijl ook Duitse clubs aan zijn mouw trekken. Club Brugge dreigt Oviedo nu dus helemaal te verliezen als zij wél meer geld op tafel willen leggen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Sunderland

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024